FULL-STACK PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

(JAVA, SPRING BOOT, ANGULAR)

PROGmasters programozó képzés áfamentesen, diákhitellel.

Következő csoport indulása:
2021. NOVEMBER 15.

Jelentkezési határidő:
2021. OKTÓBER 15.

Új karrierre, kreatív munkára és kiemelkedő fizetésre vágysz?
Legyél programozó!

Full-Stack programozó képzésünkkel nem csak egy jó állást, de Frontend és Java Backend fejlesztői szakképesítést adó, államilag elismert bizonyítványt is szerzel és extraként hozzáférhetsz 500+ e-learning tananyaghoz.

Ráadásul, ha Karrier Help csomagunkat választod, állásgaranciát is adunk.

TUDSZ MÁR KÓDOLNI?

Már tudsz legalább alapszinten
JAVA nyelven programozni,
és úgy érzed, készen állsz tudásodat
a felvételin is megmutatni?

Kattints és jelentkezz most!

MÉG SOSEM PRÓBÁLTAD?

Érdekel a programozás, de még nem vagy képben?

A képzés elkezdéséhez szükség van alap szintű Java programozói tudásra, de ingyen segítünk elsajátítani az alapokat a felvételi előtt. Kattints most az online felkészítő anyagért!

JÓ, HA TUDOD

– A képzés időtartama 23 hét + 3 hét szünet (920 óra)
– Végezhető személyes és online részvétellel is
– Hétköznaponként napi 8+ óra elfoglaltságot igényel
Tapasztalt mentorok vezetik az oktatást a kurzus teljes szakaszában
– 3-4 fős csoportmunkákban fogsz részt venni
– Az ország bármely tájáról jelentkezhetsz, sőt határon túlról is

és RÁADÁSUL
– 1 éven keresztül ingyen hozzáférsz a Training 360 és a NetAcademia több, mint 500 különböző témakörű, magyar nyelvű e-learning anyagaihoz, melynek piaci értéke 500.000 Ft

DE MIÉRT A PROGMASTERS?

ÁLLÁSGARANCIA

Ha igénybe veszed KARRIER HELP szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy a vizsgát követő 6 hónapon belül új munkahelyet biztosítunk neked! Ha nem sikerül, a képzés díjának felét visszafizetjük.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A programozóképzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – tesztelőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Támogatunk, amíg el nem helyezkedsz, sőt, még azután is számíthatsz ránk.

 

Ismerd meg a jelenlegi képzetteket, hallgasd meg nálunk végzett fejlesztők élménybeszámolóit és ismerd meg mentorainkat.

Nyílt napunkon tényleg minden kérdésedre választ kapsz a képzéssel kapcsolatban.

Nézz be hozzánk személyesen vagy online  2021. szeptember 23-án (csütörtökön) 18 órakor!

 

ÉRDEKEL A RÉSZLETES TEMATIKA?

Ha kíváncsi vagy a teljes fejlesztői szakmai tematikánkra, kérjük, add meg az e-mail címedet és azonnal megkapod!:

A KÉPZÉS DÍJA

ELŐFINANSZÍROZÁS
ESETÉN:
1 090 000 FT /áfamentes/

+ opcionális KARRIER HELP csomag és állásgarancia: 200.000 Ft + áfa

A képzés díját akár előre, egy összegben is kifizetheted.
KARRIER HELP szolgáltatásunk igénybevétele esetén az elhelyezkedésre pénz visszafizetési garanciát vállalunk a tandíj felének elengedésével.

NÉPSZERŰ

UTÓFINANSZÍROZÁS
ESETÉN:
1 350 000 FT /áfamentes/

A szerződéskötéskor 99.000 Ft-ot kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked és csak az új fizetésedből kell törlesztened 18 hónapon át.
Mikortól kell elkezdened a visszafizetést? Az elhelyezkedést követően, de legkésőbb a képzés végét követő 7. hónapban.

+ opcionális KARRIER HELP csomag és állásgarancia: 200.000 Ft + áfa

DIÁKHITEL? VAN!

Jó hírünk van!
Full-Stack programozó képzésünk finanszírozására kétféle hitelkonstrukció közül választhatsz.

SZABAD FELHASZNÁLÁSRA

Ha a hétköznapi megélhetésedhez szeretnél pénzügyi segítséget, akkor válaszd a rendkívül kedvező, 1,99%-os kamatozású, szabad felhasználású Képzési Hitel1-et.

• A bankszámládra érkező összeg bármire, szabadon költhető
• A képzés ideje alatt havonta akár 150.000 Ft is igényelhető

KÉPZÉSI DÍJRA

Amennyiben a képzési díjadat fizetnéd belőle, válaszd a kamatmentes Képzési Hitel2-t.

• A képzési díj összege maximum 500.000 forintig igényelhető
• A hitel az oktatási intézménynek kerül kiutalásra

Erről bővebben a Diákhitel ügyfélszolgálatán tudtok érdeklődni.
+36 1 999 9944 | info@diakhitel.hu | diakhitel.hu

MIT TARTALMAZ A KARRIER HELP CSOMAG?

Elsősorban állásgaranciát. Mivel gyakorlatilag napi szinten kapcsolatban vagyunk partnercégeinkkel, pontosan tudjuk, milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy junior fejlesztőnek, mind a hard skillek, mind a soft skillek terén. Megtanítunk csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs készségfejlesztő, prezentációs tréningekkel, készítünk fel a nyílt demo alkalmakra. 96%-os elhelyezési arányunk önmagáért beszél, amennyiben viszont a képzést követő 6 hónapban nem sikerül állást találnod, a tandíj 50%-át visszafizetjük.

A szakképzési modulok áfamentesek, KARRIER HELP szolgáltatásunk viszont áfaköteles.

MIT KAPSZ MÉG A KÉPZÉSSEL?

– A képzés indulása előtt hozzáférést a Training 360 ingyenes, online Java alapozó tanfolyamához
– A képzés sikeres elvégzésével Junior Java Backend fejlesztő (06134005) és Junior Frontend fejlesztő (06134004) bizonyítványt

MI TÖRTÉNIK A FELVÉTELIN?

Névtelen 3

A felvételi valójában egy online vagy személyes találkozó, amelyen te is bátran kérdezhetsz.
Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától és mi a motivációd.

Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány kezdő programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.
A felvételi feladatok megoldását JAVA, JavaScript vagy Python nyelven várjuk tőled.

MÉG TÖBB MINDEN ÉRDEKEL?

Kíváncsi vagy, kik fognak tanítani?
Érdekel minden apró részlet?
Szeretnéd tudni, mi is a PROGmasters története?
Inspirálódnál korábbi képzettjeink sikeréből?

KATTINTS BÁTRAN!

Gyakran ismételt kérdések

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed a képzést és megvásárolod a KARRIER HELP csomagot, garantáljuk, hogy fejlesztői állást kapsz egyik partnercégünknél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a tanfolyam díjának felét elengedjük.

Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGMASTERS 6 HÓNAPOS INTENZÍV OKTATÁST ÉS FIZETETT, SZAKMAI GYAKORLATOT BIZTOSÍTÓ KÉPZÉSE?

Elsősorban attól, hogy gyors és költséghatékony formában tanulhatsz. Mindenre kiterjedő elmélet helyett a piacon ténylegesen használt technológiákat ismerheted meg. A személyes kommunikáció segítségével, csoportos munka során gyorsabban és hatékonyabban tudsz új ismeretekre szert tenni és a meglévőket elmélyíteni.
A mentorok többéves oktatási tapasztalata és aktív szoftverfejlesztői tudása garantálja, hogy a képzés végén megállod a helyed Java backend, frontend vagy akár full-stack programozóként.

Szakmai gyakorlat: a képzést követően lehet, hogy 5 hónapig fizetett szakmai gyakorlaton leszel egy partnercégünknél, aki ezt követően vesz át alkalmazásba. Már ekkor is teljes állásban dolgozol, de még a PROGmasters alkalmazásában. Ez alatt az időszak alatt még szorosabb szakmai felügyeletet és szakmai mentorálást is kapsz. Ebben az 5 hónapban fizetésként nagyságrendileg ugyanannyira számíts, mint amennyi egy normál kezdő béredből marad a részletfizetés levonása után, amennyiben az utólagos részletfizetési konstrukciónkat választottad, de ténylegesen csak szakmai gyakorlatot követően kell elkezdened a tandíj törlesztését.

MIÉRT A JAVA?

A Java 25 éves múltjával és folyamatos fejlődésével a szoftverfejlesztési iparág egyik legértékesebb és legnépszerűbb technológiája (http://www.tiobe.com/tiobe-index/)
Segítségével komoly pénzügyi és tőzsdei rendszereket, közösségi alkalmazásokat és kutatási platformokat hoznak létre.
A Java programozási nyelv biztosítja a hátteret azon rendszerek többségének is, amelyek a weboldalak vagy a telefonos alkalmazások egyszerű fejlesztését lehetővé teszik. Google, NASA, Twitter – csak néhány példa azok közül, akik használják.

De nem csak a Java! Hanem az informatika sok egyéb területével is megismerkedünk azért, hogy teljes képet kapj egy komplex szoftver minden eleméről.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?
15-19 fős látszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100% figyelmet fordítani.
MIRŐL FOGOK TANULNI A FULL-STACK PROGRAMOZÓ KÉPZÉSEN?

A full-stack programozó tanfolyamunk tananyagát évek óta fejlesztjük. Célunk a kezdetektől az volt, hogy Magyarország legjobb programozóiskoláját hozzuk létre, amely sziklaszilárd szakmai tudásra épül.

Ha hozzánk jössz tanulni, tapasztalt mentoraink és a megtartó tanulói közösségünk végig fogják majd a kezed. Azonban ahhoz, hogy jól teljesíts, fontos, hogy felkészülj a képzésre, és egy kicsit foglalkozz az előkészületekkel magad is.

Ez után az első majdnem 2 hónap azzal fog telni, hogy megtanulsz karbantartható és szervezett programkódot (clean code) írni, illetve algoritmusokban és a tesztalapú programozás keretein belül gondolkodni, használni a Git-et, és párban programozni. Kivesézzük a Java-t, mint objektumorientált programozási nyelvet is (OOP).

A 8-11. héten komplex rendszerek és technológiák használatáról lesz szó. Megismerkedünk a Spring-gel, az SQL-lel és az adatbáziskezeléssel, a JPA-val, és a REST-tel is.

A 12-13. héten nagyobb sebességre kapcsolunk, és elkezdünk dolgozni a projektmunkákon, 3 fős csapatokban. Megismerkedünk eközben az olyan tipikus szoftver use case-ekkel, mint a banki szoftverek, webshopok, illetve blogmotorok.

A 14-18. héten elmélyülünk a webalkalmazások kliensoldali technológiáiban (HTML, HTTP, CSS), illetve a Single Page alkalmazások (SPA) készítésében a JavaScriptre épülő Angular keretrendszer használatával.

A 19-23. héten projektmunkákkal zárjuk a képzést.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

A képzéseken a valódinak megfelelő munkakörnyezetben dolgozunk. Változatos feladatokkal biztosítjuk, hogy a tanulás élmény legyen, de mindig az életből vett példákat oldunk meg.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint  beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

Persze a jókedv is velejárója egy-egy képzési napnak csakúgy, mint a társasjátékozás szünetekben és a napi vitaminbevitelhez elengedhetetlen gyümölcskosár. Ha pedig egy-egy mérföldkövön, vizsgán túl vagyunk, azt este közös lazítással ünnepeljük.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

Mindenre, ami szükséges a biztos álláshoz.

Bővebben (ne aggódj, ha még nem értesz mindent):
Megérted a megrendelő által megfogalmazott igényeket.
Megtanulod feltenni azokat a kérdéseket, amelyek a feladatok pontos egyeztetéséhez szükségesek.
Képes leszel megtervezni egy szoftver architektúráját.
Képes leszel elkészíteni azt megfelelő minőségben, alkalmazva a „Clean Code” alapelveit.
Automatizált teszteléssel folyamatosan fenntartani ezt a minőséget és üzemeltetni a szoftvert éles környezetben.

Olyan munkamódszereket tudsz alkalmazni, amelyek növelik a hatékonyságot, átláthatóvá és egyszerűbbé teszik a mindennapi feladatokat (agilis módszertan, Scrum, Kanban)
Megtanulod az önérvényesítést a fejlesztői csapatban.
Tapasztalatot szerzel a munkád eredményeinek bemutatásában, prezentációk tartásában.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Folyamatosan bővülő partner cég-hálózatunkban, főleg Budapesten, a 4-5 fős startupoktól a multinacionális nagyvállalatokig. Backend, frontend, teszt automatizációs vagy üzleti támogató szerepkörökre is alkalmas leszel. Emellett más programozási nyelvek junior pozícióira is pályázhatsz.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A TANFOLYAMOT?

Elsősorban időre, mivel az oktatásunk nappali rendszerű.
Angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod.
Némi programozási ismeretre – jó, ha írtál már valamilyen rövid kódot tetszőleges programnyelven, tisztában vagy például a függvény, változó, ciklus fogalmakkal.
Ha nem foglalkoztál még programozással, ingyenes felkészítő tananyagunk segít a szükséges tudás megszerzésében.

MILYEN FELSZERELÉST BIZTOSÍTOTOK?

Igény esetén számítógépet minden hallgató számára, de lehetőség van saját laptopon is dolgozni. Az oktatáshoz szükséges felszereléseket, mint kivetítő, tábla, toll, flipchart. Online elérhető szakirodalmat magyar és angol nyelven, jegyzeteket, előadási anyagokat.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?

Ha a személyes képzési formát választod, az oktatás a PROGmasters főhadiszállásán zajlik majd.
Címünk: 1056 Budapest, Irányi utca 3. III. emelet (Ferenciek tere, Március 15. tér).

Parkolás: az utcán fizetős vagy a közeli parkolóházban.

Ha online végeznéd el a kurzust, a PROGmasters virtuális tantermében, Zoomon fogsz találkozni a mentorokkal és csoporttársaiddal.

FŐ PARTNEREINK