MANUÁLIS

TESZTELŐ KÉPZÉS

Érdekel a technológia és az alkalmazások?
Megtalálod a hibákat mindenhol?
Legyél szoftvertesztelő!

Jelentkezz a PROGmasters 7 hetes, munka mellett is elvégezhető
tesztelői képzésére! 

KEZDÉS: VÁRHATÓAN 2022. JANUÁR
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: VÁRHATÓAN 2021. DECEMBER

A szoftvertesztelők feladata nem csak az, hogy megtalálják egy program hibáit, de emellett a szoftver viselkedését, felépítését is ellenőrzik.

Ha szeretsz programokat használni, figyelsz a részletekre és a mindennapokban is azon kapod magad, hogy zavarnak a ferdén lógó képek, az elírások, vagy a rendetlenség az asztalon, akár belőled is lehet kiváló tesztelő!

Előny, ha jól bírod a javítással járó monotonitást és empatikusan adsz visszajelzést.

És nem, nem kell tudnod programozni.

DE MIÉRT A PROGMASTERS?

KARRIER+

A képzés után térítésmentesen biztosítjuk a Karrier+ képzési modulunkat. Segítünk összeállítani a CV-det, felkészítünk az állásinterjúkra, próbainterjút tartunk neked, bemutatunk partnercégeinknek és akár 5 partnerünknek is ajánlunk, hogy azonnali munkát vagy fizetett szakmai gyakorlatot kaphass.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A képzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – fejlesztőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Ha kell, bármikor segítünk azoknak, akik nálunk végeztek.

 

Ismerd meg a jelenlegi képzetteket, hallgasd meg nálunk végzett fejlesztők élménybeszámolóit és ismerd meg mentorainkat.

Nyílt napunkon tényleg minden kérdésedre választ kapsz a képzéssel kapcsolatban.

Nézz be hozzánk személyesen vagy online  2021. szeptember 23-án (csütörtökön) 18 órakor!

 

A FELVÉTELI FOLYAMAT

A jelentkezés után a visszaigazoló emaillel együtt kapsz egy házi feladatot, aminek megoldására és visszaküldésre 5 napod van.

Ezt ellenőrizzük, majd hívunk telefonon, ha elegendő pontot értél el, és felvételi időpontot egyeztetünk. A felvételin egy rövid interjú során megismerjük egymást, ez után döntünk a képzési szerződés aláírásáról.

A KÉPZÉS MENETÉRŐL

A személyes oktatás hétfő és szerda este, csütörtökön déltől, pénteken és szombaton pedig egész nap történik. Így (munka mellett) maximum 11 nap szabadságot kell kivenned. 7 héten keresztül. A képzés a járványügyi intézkedések miatt jelenleg online formában (de személyesen) zajlik Zoom platformon keresztül.

A képzést követően segítünk, hogy azonnal el tudj helyezkedni rajtunk keresztül vagy akár önerőből. Amennyiben rajtunk keresztül helyezkedsz el, akkor fizetett szakmai gyakorlattal is tudunk segíteni, aminek keretében a partnercégeinknél fogsz már teljes állásban dolgozni, de az első maximum 5 hónapos időszakban a PROGmasters alkalmazásában.

Ez alatt az időszak alatt még kiemeltebb szakmai felügyeletet és mentorálást kapsz. Ez segít abban, hogy erős gyakorlatot szerezz és könnyebben tudd beindítani az új IT karriered.

ÉRDEKEL A RÉSZLETES TEMATIKA?

Ha kíváncsi vagy a teljes szakmai tematikánkra,
kérjük, add meg az e-mail címedet és azonnal megkapod!.

A KÉPZÉS DÍJA

ELŐFINANSZÍROZÁS
490 000 FT + ÁFA

A képzés díját akár előre, egy összegben is kifizetheted.
Semmit sem kockáztatsz, hiszen nem kell felmondanod jelenlegi munkahelyeden, de egy új karrierrel lehetsz gazdagabb.

NÉPSZERŰ

UTÓFINANSZÍROZÁS*
550 000 FT + ÁFA

A képzés díját a tanfolyam elvégzése után is finanszírozhatod, részletekben. Semmit sem kockáztatsz, hiszen nem kell felmondanod a jelenlegi munkahelyeden, de egy új karrierrel lehetsz gazdagabb.

* A szerződéskötést követően egy kisebb kezdőrészletet kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked, és csak a képzés elvégzése után kell törlesztened – 12 hónapig. (70.000 Ft + ÁFA + 12 x 40.000 Ft + ÁFA)

MÉG TÖBB MINDEN ÉRDEKEL?

Kíváncsi vagy, kik fognak tanítani?
Érdekel minden apró részlet?
Szeretnéd tudni, mi is a PROGmasters története?
Inspirálódnál korábbi képzettjeink sikeréből?

KATTINTS BÁTRAN!

Gyakran ismételt kérdések

MIT FOGOK TANULNI A SZOFTVERTESZTELŐ KÉPZÉSEN?

A képzés során megtanítjuk neked a szoftvertesztelés elméleti és gyakorlati alapjait. Célunk egy olyan komplex látásmód és gyakorlati tudás átadása, amellyel már el tudsz indulni a pályán, és magadtól tudod tovább képezni magad.

 Amit többek között érinteni fogunk:

 Bevezetés a tech világába és szoftverfejlesztési alapok:
- Word, Excel, Outlook használata
- projekt szerepek és feladatok
- fejlesztési módszertanok és modellek
- fejlesztési dokumentációk megismerése
- adatbázis-kezelési alapismeretek
- az agilis módszertan

Szoftvertesztelés alapjai és gyakorlata:
- a tesztelés alapelemei, tesztek típusai és csoportjai
- tesztforgatókönyvek írása
- hibakövető rendszerek, JIRA
- teszt adminisztráció, jegyzőkönyvek írása
- ISTQB vizsgarendszer
- szoftvertesztelés a gyakorlatban

KARRIER HELP szolgáltásunk igénybevétele esetén a soft skilljeidet is fejlesztjük:
- CV író workshop
- egyéni CV író konzultáció
- interjú felkészítő workshop
- egyénre szabott próbainterjúk
- kommunikációs készségfejlesztés
- prezentációs tréning 
- improvizatív játékok, csapatmunka

Mindeközben:
- élő, gyakorlati oktatás Budapest belvárosában
- munka mellett végezhető
- személyes mentor támogatás, közös Q&A
- gyakorlati feladatmegoldás (csapatban, írásban elérhető mentor)
- otthoni gyakorlás és tanulás

MENNYI LEHET EGY SZOFTVERTESZTELŐ FIZETÉSE?

A kezdő tesztelők fizetése megközelíti a kezdő fejlesztőkét. Itt is van lehetőséged feljebb és feljebb lépni, szorgalommal és tehetséggel 2-3 éven belül akár nettó 400-500 ezer forintot is hazavihetsz.

HOGY SEGÍTETEK TESZTELŐ ÁLLÁST TALÁLNI?

A képzés során a szakmai tudás mellett a soft skillekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Improvizációs technikákon keresztül segítjük kommunikációs készségeidet, valamint beszédtechnika és prezentációs tréningeken készítünk fel az IT világára. A képzés során segítünk az önéletrajz elkészítésében, és első tesztelői interjúdra is felkészítünk.
A képzés végén pedig támogatunk az álláskeresésben, cégek képviselői előtt tartott Demókon prezentálhatod a képzés során készült projektedet, illetve partnereinknek is közvetlenül elküldjük a CV-det.

HÁNY FŐVEL ÉS MILYEN GYAKRAN INDUL EGY CSOPORT?

8-12 fős létszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100% figyelmet fordítani. A csoporjainkat a szoftverfejlesztő képzésünkkel összehangoltan indítjuk, hogy a hozzánk jelentkezők már éles projekteken dolgozó fejlesztők munkáin gyakorolhassák tesztelői tudásukat.

LESZ-E VIZSGA A KÉPZÉS VÉGÉN?

Igen, egy összetett szóbeli és írásbeli vizsgán kell bizonyítanod a tudásod a képzés végén. Ha elsőre nem sikerülne, lehetőséget biztosítunk pótvizsgára is.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDHESSEM A TESZTELŐ TANFOLYAMOT? BIZTOSÍTOTOK VALAMILYEN FELSZERELÉST?

Elsősorban időre, egész pontosan 11 nap szabadságra. Ezen felül angol nyelv ismeretére, legalább olvasott szövegértés szinten, mivel van néhány segédanyagunk, melyek csak angol nyelven érhetőek el. Több partnercégünknél is ez elvárás, ezért ajánljuk, hogy rendelkezz angol nyelvtudással, de ez nem alapkövetelmény. Valamilyen szövegszerkesztő szoftver felhasználói szintű ismerete is előnyös, de akinek ezen a téren hiányosságai vannak, azoknak segítünk a felzárkózásban. Jó kommunikációs készségre is szükséged lesz, és hogy szeress elrontani dolgokat. 🙂

Eszközök tekintetében tudunk számodra a képzés idejére laptopot biztosítani, de ha jobban szeretsz saját eszközön dolgozni, azt is használhatod.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?

1056 Budapest, Irányi utca 3. III. emelet.
Járványügyi intézkedés esetén a képzési alkalmakat a megadott időpontokban a PROGmasters online tantermében, Zoomon tartjuk.

Megközelítés
Tömegközlekedéssel: Ferenciek tere, Március 15. tér
Parkolás: az utcán fizetős, vagy a közeli parkolóházban

FŐ PARTNEREINK