KERESS HIBÁT, TALÁLJ ÁLLÁST!

Érdekel a technológia és az alkalmazások?
Mindenben megtalálod a hibákat?
Legyél szoftvertesztelő!

JELENTKEZZ 8 HETES, INGYENES MANUÁLIS TESZTELŐ KÉPZÉSÜNKRE, ÉS A LEGJOBB 10 VÉGZETTÜNKET ÁLLÁSAJÁNLAT VÁRJA A DEUTSCHE TELEKOM IT SOLUTIONS-NÉL!

A VÁRHATÓ KEZDŐ FIZETÉS: MINIMUM BRUTTÓ 400.000 FT

SPRICHST DU DEUTSCH?

A Deutsche Telekom IT Solutions-nél elvárás a középszintű német nyelvtudás, ezért csak akkor jelentkezz, ha tudsz németül. Nem kell, hogy nyelvvizsgád legyen, az a fontos, hogy a gyakorlatban tudj kommunikálni.

Természetesen azoknak is segítünk állást taláni, akiket a képzés végén nem vesznek fel azonnal.

Ha elfogadod a képzés feltételeit, azzal vállalod, hogy másfél évig partnercégünknél maradsz.

KEZDÉS:
2022. MÁRCIUS 7.

A NAPPALI KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
2 hónap, hétfőtől péntekig, 9-17 között

HELYSZÍN:
PROGmasters képzési központ
(V. kerület, Irányi utca 3.)
vagy online
(PROGmasters virtuális tanterem, Zoom)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. FEBRUÁR 1.
(Ha előbb betelik a 20 fős csoport, a jelentkezést lezárjuk)

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

MIT CSINÁL EGY TESZTELŐ?
A szoftvertesztelő feladata nem csak az, hogy megtalálja a program hibáit, emellett a szoftver viselkedését, felépítését is ellenőrzik.

MIKOR VALÓ NEKED A SZAKMA?
Ha szeretsz programokat használni, figyelsz a részletekre és a mindennapokban is azon kapod magad, hogy zavarnak a ferdén lógó képek, az elírások, vagy a rendetlenség az asztalon. Előny, ha jól bírod a javítással járó monotonitást és empatikusan adsz visszajelzést.
És nem, nem kell tudnod programozni.

A FELVÉTELI FOLYAMAT
A felvételin kompetencia és logikai készséget, valamint német tudásszintet vizsgálunk, emellett a folyamat része az Assessment Center és egy házi feladat is.

A KÉPZÉS MENETÉRŐL
Terveink szerint a március 6-án induló 8 hetes nappali rendszerű képzést személyesen, szükség esetén hibrid, legrosszabb esetben online formában tartjuk.

MIÉRT A PROGMASTERS?

Az idén 5 éves PROGmasters egy budapesti székhelyű programozó iskola és IT képzési központ.
Nem csupán szakmai képességekkel, hanem soft skillekkel is felruházzuk a nálunk tanulókat, hogy helyt tudjanak állni minden helyzetben.
Valószínűleg a PROGmasters a legjobb hazai IT suli: hirünk szerint Te is megtapasztalod majd, hogy nem rideg falak közé érkezel, hanem egy otthonos, családias közösségbe.
A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét.
Ha kell, bármikor segítünk azoknak, akik nálunk végeztek.

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIÉRT A PROGMASTERS?

 

ÁLLÁSGARANCIA

Ha igénybe veszed KARRIER HELP szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy a vizsgát követő 6 hónapon belül új munkahelyet biztosítunk neked! Ha nem sikerül, a képzés díjának felét visszafizetjük. Megtanítunk csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs készségfejlesztő, prezentációs tréningekkel, készítünk fel a nyílt demo alkalmakra.
A KARRIER HELP szolgáltatás áfaköteles.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A képzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – fejlesztőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Ha kell, bármikor segítünk azoknak, akik nálunk végeztek.

MENNYI EGY SZOFTVERTESZTELŐ FIZETÉSE?

 

A képzés után álláshoz jutók várhatóan 400 ezer forintos bruttó fizetéssel kezdenek. Természetesen ezen a területen is van lehetőséged feljebb és feljebb lépni, szorgalommal és tehetséggel 2-3 éven belül tapasztalt tesztelőként ennél lényegesen többet is hazavihetsz.

 

HA NEM KAPOK AZONNAL ÁLLÁST, SEGÍTETEK MUNKÁT TALÁLNI?

 

Igen. A képzés során a soft skillekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Improvizációs technikákon keresztül segítjük kommunikációs készségeidet, valamint beszédtechnika és prezentációs tréningeken készítünk fel. Segítünk az önéletrajz elkészítésében, és első interjúdra is felkészítünk.

Kapcsolataink révén a képzés után is támogatunk az álláskeresésben, partnereinknek közvetlenül is elküldjük a CV-det.

LESZ-E VIZSGA A KÉPZÉS VÉGÉN?
Igen, egy nemzetközileg elismert ISTQB vizsgát fogsz tenni (hivatalos alap szintű tesztelői vizsga). Ha elsőre nem sikerülne, lehetőséget biztosítunk pótvizsgára is, azonban ez már önköltséges.
BIZTOSÍTOTOK FELSZERELÉST?
Természetesen ha kéred, tudunk számodra a képzés idejére laptopot biztosítani, de ha jobban szeretsz saját eszközön dolgozni, azt is használhatod.
A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

Ha kíváncsi vagy a teljes szakmai tematikánkra,
kérjük, add meg az e-mail címedet és azonnal megkapod!.

JELENTKEZÉS AZ INGYENES MANUÁLIS TESZTELŐ KÉPZÉSRE

FŐ PARTNEREINK