VÁLLALATI
FULL-STACK SZOFTVERFEJLESZTŐ KÉPZÉS

A full-stack képzés a PROGmasters „zászlóshajója”, amelyen intenzív formában mindent megtanulsz, hogy új életet kezdhess full-stack fejlesztőként.
Képzésünkön megismered a programozás minden területét, és többé semmi sem lesz lehetetlen számodra az IT szektorban.

KEZDÉS:
2024. szeptember 23.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2024. augusztus 25.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
6 hónap (872 óra)
hétfőtől péntekig 9-17 óráig + önálló tananyagfeldolgozás

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
Heti minimum 1 alkalommal személyesen a PROGmasters képzési központjában
(Budapest V. kerület, Irányi utca 3.)
A többi alkalommal online, a PROGmasters virtuális tantermében (Zoom)
(Ha a személyes jelenlét nem megoldható, teljesen online részvétellel is teljesíthető a képzés.)

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

A full-stack képzést azoknak ajánljuk, akiknek van idejük és lehetőségük arra, hogy nappali, részben személyes képzésen, intenzív formában tanuljanak és minden vágyuk, hogy programozóként jól fizető, válságálló munkájuk legyen.
A képzés elkezdéséhez alapfokú Java-tudás szükséges. Ingyenes felkészítő anyagaink vagy CODE&AI alapozó képzésünk segítségével is elérheted a szükséges szintet.

Többet szeretnél tudni a full-stack képzésünkről?
Nézd meg videónkat, melyben Filep-Papp Nikolett (soft skill mentor), Pataki Dániel (vezető mentor), Filep Szabolcs (alapító, társ-ügyvezető) és Köller Bálint (korábbi végzettünk) beszélget szakmáról, a képzés kihívásairól, karrierlehetőségekről.

MIT AD A KÉPZÉS?

A full-stack a programozás mindkét nagy területét, a backend és a frontend fejlesztést is magába foglalja.
Személyes, valamint online, mentorált óráinkon a backend, azaz szerveroldali programozás elmélet és gyakorlatát, valamint a frontend, azaz felhasználói oldali programozást is megtanulod.
A képzésen Junior vállalati full-stack fejlesztő szakképesítést szerzel.

A sikeres záróvizsga után érdemes csatlakoznod a Real Code Academy maximum 4 hónapos fejlesztői projektjéhez, amivel gyakorlati munkatapasztalatra tehetsz szert, és még tovább növelheted elhelyezkedési esélyeidet.

ÁLLÁSGARANCIA-LEHETŐSÉG ÉS KARRIER HELP

Ha a felvételin, a képzés alatt és a záróvizsgán is jól teljesítesz, akkor állásgaranciát szerezhetsz.

Azaz garantáljuk, hogy segítségünkkel a sikeres záróvizsgát követő legfeljebb 6 hónapon belül új munkahelyed lesz az IT-szektorban. Ellenkező esetben a képzés díjának 100%-át visszakapod.

Karrier Help szolgáltatásunk azoknak is segít az elhelyezkedésben, akik nem kapnak állásgaranciát. Részletek itt.

A képzésen az állásgaranciás helyek száma nem korlátozott, és természetesen a 100% elhelyezkedési támogatás a képzés valamennyi résztvevőjének jár.

A részletes feltételeket a felnőttképzési és a megbízási szerződés tartalmazza, amelyeket a felvételi folyamat során ismerhetsz meg. Bővebb tájékoztatásért vagy kérdés esetén írj nekünk bátran!

MIÉRT ÉRI MEG?

MILLIÓS FIZETÉS

Az IT-szektorban átlag feletti fizetés vár. Alumni-kutatásunkból kiderül, hogy akik 3-6 éve végeztek nálunk, átlagosan bruttó 1,06 millió forintot keresnek, a 4-6 éve végzettek pedig bruttó 1,3 millió forintot.

ÁLLAMILAG ELISMERT KÉPZÉS

Rendelkezünk felnőttképzési engedéllyel, a képzés megfelel az államilag elismert programkövetelménynek. A képzés díja emiatt áfamentes.​

KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ

Ha az előre fizetést választod, akkor a képzési díj finanszírozására 500.000 Ft-ig igényelhetsz kamatmentes Képzési Hitelt. A hiteligényléssel kapcsolatban a Diákhitel Központtól (diakhitel.hu), egyéb kérdésekben tőlünk kérhetsz bővebb tájékoztatást.

10 NAPOS ELÁLLÁSI LEHETŐSÉG

Ha felvettünk, de valamiért meggondolnád magad, a képzés első 10 napjában lehetőséged van felmondani a szerződést fizetési kötelezettség nélkül.

HASZNÁLJUK AZ AI-T

A mesterséges intelligencia nem elveszi a programozók munkáját, hanem nagyban segíti. Épp ezért képzésünkön megtanítjuk neked az AI használatát – a mindennapi munkában.

AUDITÁLT BOOTCAMP

A PROGmasters az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége által auditált, ami garancia a magas szakmai színvonalra.

MIT FOGOK TANULNI A KÉPZÉSEN?

A full-stack fejlesztő képzésen olyan készségeket sajátíthatsz el, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy egyszerre képes legyél működni a frontend és a backend területeken. A képzés során részletes betekintést kapsz azokba a technológiákba, amelyekre szükséged van a modern webalkalmazások fejlesztéséhez.

A backend részeként a Java nyelv és a Spring keretrendszer lehetővé teszi számodra, hogy a frontend és a backend közötti szoros együttműködés mellett építs teljeskörű webalkalmazásokat. A RESTful API-k tervezése és kialakítása is része lesz a tananyagnak. A relációs adatbázisok területén a képzés bevezet az SQL nyelvbe, és bemutatja, hogyan lehet a Java alkalmazásokban hatékonyan használni relációs adatbázisokat. Az Object-Relational Mapping (ORM) eszközök, például a Hibernate segítségével megismerheted, hogyan teremthetsz kapcsolatot a Java objektumok és az adatbázisok között.

A frontend részben a képzés először bemutatja az alapvető webfejlesztési technológiákat, mint például a HTML, a CSS és a JavaScript. Ezek az alapok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy egyedi és interaktív felhasználói felületeket tervezhess és hozhass létre. A JavaScript mellett az Angular-t, mint SPA frontend-fejlesztési keretrendszert tanulod meg, amely segít komplexebb és jól strukturált kliensoldali alkalmazások fejlesztésében. A képzés során a tananyag végigvezet a teljeskörű projektfejlesztésen, kezdve a tervezéstől és az architektúrális tervezéstől, egészen a kódolásig és az alkalmazás deploy-olásáig.

A képzés végi projektmunka segít abban, hogy az elméleti tudásodat valós kihívásokra alkalmazd és agilis csapatokban saját webalkalmazást fejlesszetek. A full-stack fejlesztő képzés végére a képzés résztvevőjeként képes leszel egyedülálló webalkalmazásokat tervezni, kialakítani és megvalósítani a frontend és a backend területeken egyaránt. Ez a széleskörű tudás lehetővé teszi, hogy versenyképes legyél a dinamikus informatikai iparágban. Ha kíváncsi vagy a részletes tematikára, kattints ide.

MIT KELL TUDNOM A FELVÉTELIRŐL?

A felvételi egy szakmai és egy HR részből áll, illetve ha nem rendelkezel angol (B2) nyelvvizsgával, akkor felmérjük nyelvtudásod szintjét is. Ezek online alkalmak, amelyeken te is bátran kérdezhetsz.

Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától és mi a motivációd. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány kezdő programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.
A felvételi feladatok megoldását Java nyelven várjuk tőled.

A képzések felvételije folyamatos. Ez azt jelenti, hogy nem várjuk meg a jelentkezési határidőt, a jelentkezőket már a képzés meghirdetésétől felvételiztetjük.
A csoportok feltöltése szintén folyamatos, így túljelentkezés esetén előfordulhat, hogy a felvételt a jelentkezési határidő előtt le kell zárjuk. Kivételes esetben ez akkor is előfordulhat, ha van még jelölt szakmai felvételire vagy HR beszélgetésre.

Partnercégeink többségénél elvárás a középszintű angol és/vagy német nyelvtudás, ezért a felvételin mi is középszintű angol nyelvtudást kérünk tőled. Ha ennél magasabb szinten vagy, esetleg az angol mellett németül is tudsz, az előnyt jelent a felvételi során.

A FULL-STACK SZOFTVERFEJLESZTŐ KÉPZÉS DÍJA

LEGJOBB ÁR

EGY ÖSSZEGBEN,
ELŐRE FIZETÉSSEL

2.490.000 FT
AKCIÓS ÁR, HA MÁJUS 31-IG JELENTKEZEL: 2.190.000 Ft

OKOS DÖNTÉS

RÉSZLETFIZETÉS
(6 HÓNAP, A KÉPZÉS VÉGÉIG)

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 6 havi részletben

TELJES DÍJ: 2.690.000 FT
AKCIÓS ÁR, HA MÁJUS 31-IG JELENTKEZEL: 2.390.000 Ft

MEGFONTOLT

RÉSZLETFIZETÉS
(36 HÓNAP)

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 36 havi részletben

TELJES DÍJ: 3.490.000 FT

A részletfizetést a képzést követő 3. hónaptól kell elkezdened.

Az akció időtartama: 2024.04.16-05.31.
Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze.

MIELŐTT JELENTKEZEL

MÁR TUDOK PROGRAMOZNI

Ha már tudsz legalább alapszinten
JAVA nyelven programozni, és úgy érzed,
készen állsz a felvételire,
akkor jelentkezz azonnal!

MÉG SOSEM PRÓBÁLTAM

Érdekel a programozás, de nem próbáltad még? Ingyenes felkészítő anyagunk segít elsajátítani az alapokat, hogy sikeres lehess a felvételin!
Kérd most!

„A PROGmasters nagyon emberközpontú, barátságos és családias” (Szucsán Szintia)

„A PROGmasters nagyon emberközpontú, barátságos és családias” (Szucsán Szintia)

„Legjobban a csapatmunkát élveztem. Előtte teljesen egyedül tanultam a programozást.” (Veres Áron)

„Legjobban a csapatmunkát élveztem. Előtte teljesen egyedül tanultam a programozást.” (Veres Áron)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A FULL-STACK KÉPZÉST?

Elsősorban időre, mivel az oktatásunk nappali rendszerű.
A képzésen való részvétel bemeneti követelménye érettségi megléte és középszintű (B2) angol nyelvtudás (igazolása: komplex nyelvvizsga bizonyítvány megléte vagy sikeres szintfelmérő a felvételi folyamat során)
Némi programozási ismeretre – jó, ha írtál már valamilyen rövid kódot tetszőleges programnyelven, tisztában vagy például a függvény, változó, ciklus fogalmakkal.
Ha nem foglalkoztál még programozással, ingyenes felkészítő tananyagunk vagy a Java Start képzésünk segít a szükséges tudás megszerzésében.

HOGY SEGÍT NEKEM A KARRIER HELP?

Karrier Help szolgáltatásunk célja, hogy a képzést követően új munkahelyed legyen fejlesztőként. Ezért a szakmai tudás mellett a megfelelő soft skillek megszerzésében is segítünk. Megtanulsz csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs, készségfejlesztő és prezentációs tréningekkel készítünk fel az állásinterjúkra. Ráadásul, ha sikeres záróvizsgát teszel, partnercégeinkkel nem csak demo-alkalmainkon és rapid céges bemutatkozókon, de állásinterjúkon is találkozhatsz majd.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Dióhéjban: életből vett példák, kiscsoportos létszám, csoportmunka, vezetett oktatás, QA session, otthoni feladatok.

Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

15-20 fős létszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100%-os figyelmet fordítani.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

Mindenre, ami szükséges egy új, jövőbiztos IT karrierhez.

Bővebben (ne aggódj, ha még nem értesz mindent):
Megérted a megrendelő által megfogalmazott igényeket.
Megtanulod feltenni azokat a kérdéseket, amelyek a feladatok pontos egyeztetéséhez szükségesek.
Képes leszel megtervezni egy alkalmazás architektúráját, beleértve a frontend és a backend részeket is.
Képes leszel elkészíteni azt megfelelő minőségben, alkalmazva a „Clean Code” alapelveit.
Képes leszel automatizált teszteléssel folyamatosan fenntartani ezt a minőséget és üzemeltetni a szoftvert éles környezetben.
Olyan munkamódszereket tudsz alkalmazni, amelyek növelik a hatékonyságot, átláthatóvá és egyszerűbbé teszik a mindennapi feladatokat (agilis módszertan, Scrum, Kanban).
Megtanulod az önérvényesítést a fejlesztői csapatban. Tapasztalatot szerzel a munkád eredményeinek bemutatásában, prezentációk tartásában.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Csak a hazai IT-szektorban több ezer betöltetlen állás van, világszerte pedig egymilliónál is több. Többségük programozói pozíció, tehát igen jó esélyekkel indulsz majd. Karrier Help szolgáltatásunk maximálisan támogat az elhelyezkedésben. Több mint 100 IT céggel állunk szerződéses kapcsolatban a KKV-któl a multikig (főként Budapesten és vidéki nagyvárásokban). A képzés után sem engedjük el a kezed. Azért, hogy a közvetítési időszakban ne csak szinten tartsd, hanem fejleszd is programozói formád, ingyenes gyakornoki programunkon veszel részt. A programon heti minimum 10 órában, egy valós és működő alkalmazás fejlesztésén fogsz csapatban dolgozni. Mindezt pont úgy, ahogy majd leendő fejlesztői pozíciódban. Természetesen a gyakornoki időszakban már állásinterjúid is lesznek.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti engedély alapján folytatott képzés.

Mit jelent ez? Ha sikeresen teljesítesz egy engedélyezett képzést, a képzés után elmehetsz vizsgázni egy független vizsgaközpontba, ahol államilag elismert képesítő bizonyítványt szerezhetsz.
Az engedélyezett képzések képzési díja áfamentes, ráadásul Képzési Hitelt is igényelhetsz a képzési díjad finanszírozására.

Amennyiben Képzési Hitelt szeretnél felvenni vagy a képzést cég fizeti, csak az előre fizetéses konstrukciót választhatod.

FŐ PARTNEREINK